1 Ocak 2014 Çarşamba

Muhalif başkan full hd izle


muhalifbaskan


Beldelerine hiç yabancı ve yerli turist gelmeyen halkın Belediye Başkanını protesto etmesi sonucu başkan bu sezonda kasabada turist patlaması olacağı sözünü verir. Öfkeli kalabalık ona bir şans daha tanımak için meydanı terk eder. Kasaba halkına söz veren belediye Başkanı, buraya nasıl turist çekebileceğini kara kara düşünür. Önüne gelene akıl danışır,her kafadan sesler yükselir. En nihayetinde kasabada yapılacak bir güzellik yarışmasıyla buranın hem medyanın hem de turistlerin uğrak yeri olacağına karar verilir. İyi seyirler dileriz..


Birazdan izleyeceğiniz


Muhalif başkan full hd izle adında ki film 2013 Filmleri , Komedi , Yerli Filmler türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Ferhan Şensoy , Dost Elver , Serkan Kuru , Meltem Parlak , Ali Uyandıran gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden 5.1 gibi bir puan almıştır. 2013 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini Yüksel Torun yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse


Muhalif başkan full hd izle full izle,Muhalif başkan full hd izle filmini izle,Muhalif başkan full hd izle türkçe dublaj izle.. Muhalif başkan full hd izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: Muhalif başkan full hd izle


online film izle


 


Muhalif başkan filmini izle , Muhalif başkan full hd izle , Muhalif başkan izle , Muhalif başkan tek part izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder