2 Ocak 2014 Perşembe

Another Earth türkçe dublaj izle


anotherearth


Güneş sistemindeki bir diğer benzer gezegenin keşfi sırasında trajik bir kaza meydana gelir. Genç ve meraklı bir öğrenci ile bir besteci ise bu olaya tanıklık ederler. Another Earth, ikinci bir dünya alternatifi ve bu alternatif üzerine yaşanan çelişkileri, ikinci bir yaşam arzusunu ve bu arzunun sonuçlarını irdeliyor. İyi seyirler dileriz..


Birazdan izleyeceğiniz


Another Earth türkçe dublaj izle adında ki film Bilim Kurgu , Dram , Psikolojik filmler , Türkçe Dublaj Filmler türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Brit Marling, William Mapother, Matthew-Lee Erlbach gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden 7.0 gibi bir puan almıştır. 2011 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini Mike Cahill yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse


Another Earth türkçe dublaj izle full izle,Another Earth türkçe dublaj izle filmini izle,Another Earth türkçe dublaj izle türkçe dublaj izle.. Another Earth türkçe dublaj izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: Another Earth türkçe dublaj izle


online film izle


 


Another Earth izle , Another Earth türkçe dublaj izle , Başka bir dünya izle , başka bir dünya türkçe dublaj izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder