15 Ocak 2014 Çarşamba

Mr Banks 2013 full izle


saving-mr-banks-


Walt Disney’in kızları kendisine en sevdikleri kitap olan P.L. Travers’ın yazdığı “Mary Poppins”in filmini çekmesi için yalvardıkları zaman Walt Disney onlara bir söz vermişti ama bu sözü tutmanın 20 yıl süreceğini hiç tahmin etmemişti. Telif haklarını alma sürecinde Walt, cimri ve uzlaşılması çok zor bir yazarla karşı karşıya gelir. Yazar, sevgili sihirli dadısının Hollywood tarafından kötüye kullanılmasına izin vermek istemez. Fakat kitap satmamaya, para yetmemeye başlayınca Travers gönülsüz de olsa Los Angeles’a Disney’in uyarlama planlarını dinlemeye gider. 1961’deki o kısa iki haftada Walt Disney var gücüyle çalışır. Hayalgücü yüksek resimli taslaklar hazırlanır ve yetenekli Sherman kardeşlerin neşeli şarkıları eklenir. Walt, P.L. Travers için tüm silahlarını seferber eder ama aksi yazar memnun olmaz. Travers giderek inatlaştıkça ve haklar elinden kayıp gittikçe o da olanları çaresizlik içinde seyretmeye başlar. Walt ancak kendi çocukluğuna dönünce onun peşini bırakmayan hayaletlerle ilgili gerçeği keşfeder ve birlikte Mary Poppins’i serbest bırakarak sinema tarihinin en sevimli filmlerinden birini ortaya çıkarırlar.


Birazdan izleyeceğiniz


Mr Banks 2013 full izle adında ki film 2013 Filmleri , Biyografi , Dram , İMDB 7.5+ Filmler , Komedi , Türkçe Altyazı Filmler türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Emma Thompson , Tom Hanks , Ruth Wilson , Paul Giamatti , Colin Farrell gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden 7.8 gibi bir puan almıştır. 2013 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini John Lee Hancock yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse


Mr Banks 2013 full izle full izle,Mr Banks 2013 full izle filmini izle,Mr Banks 2013 full izle türkçe dublaj izle.. Mr Banks 2013 full izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: Mr Banks 2013 full izle


online film izle


 


Mr Banks 720p izle , Mr Banks full izle , Mr Banks izle , Mr Banks tek part izle , Mr Banks türkçe dublaj izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder