28 Aralık 2013 Cumartesi

Geçmisin Gölgesinde türkçe dublaj izle


geçmişin gölgesinde


hayatımızı anlamlı kılan inançlarımızın hepsinin yalan ve safsatadan ibaret olduğunu ve elimizde kin, acı ve mutsuzluktan başka birşey kalmadığını görürsek ne yaparız?
cevap icin bu filmi seyredin.
ebeveynlerin çocuklarının yanında ne konuştuklarına dikkat etmemeleri durumunda ufak düşmanlıkların şiddetli nefretlere dönüşebileceğini anlamamızı da sağlamıştır.


Birazdan izleyeceğiniz


Geçmisin Gölgesinde türkçe dublaj izle adında ki film Aksiyon , Dram , Genel , Gerilim , Polisiye , Politik filmler , Suç türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Edward Norton, Edward Furlong, Ethan Suplee, Christopher Masterson,Fairuza Balk,Stacy Keach, Elliott Gould,Alex Sol,Antonio Lyons,Beverly D Angelo, Cleo Adell gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden 8.6 gibi bir puan almıştır. 1998 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini Tony Kaye yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse


Geçmisin Gölgesinde türkçe dublaj izle full izle,Geçmisin Gölgesinde türkçe dublaj izle filmini izle,Geçmisin Gölgesinde türkçe dublaj izle türkçe dublaj izle.. Geçmisin Gölgesinde türkçe dublaj izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: Geçmisin Gölgesinde türkçe dublaj izle


online film izle


 


film izle , Geçmisin Gölgesinde türkçe dublaj izle , online film izle , politik film izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder