27 Aralık 2013 Cuma

Düğün dernek full hd izle


dugun-dernek


İkilinin diğer filmi olan Çalgı çengiden sonra ikinci film olarak vizyona gelmiştir.İşler Güçler dizisinin yönetmeni Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği, başrollerde ise Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in oynadığı film. 2013'ün sonlarında gösterime girecek filmin çekimleri Erzincan ve Sivas'ta yapılmıştır.
Orta Anadolu'daki bir köy düğününde dünyanın çivisi çıkar ve planlanan evlilik sürprizler doğurmaya başlar... İyi seyirler dileriz..


Birazdan izleyeceğiniz


Düğün dernek full hd izle adında ki film 2013 Filmleri , Yerli Filmler türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Oztekin gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden 8.3 gibi bir puan almıştır. 2013 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse


Düğün dernek full hd izle full izle,Düğün dernek full hd izle filmini izle,Düğün dernek full hd izle türkçe dublaj izle.. Düğün dernek full hd izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: Düğün dernek full hd izle


online film izle


 


Düğün dernek 720p izle , Düğün dernek full izle , Düğün dernek izle , Düğün dernek tek part izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder