14 Temmuz 2013 Pazar

Sevimli Zürefa: Zarafa


sevimli-zurefa-zarafa-6-210.jpg



Birazdan izleyeceğiniz


Sevimli Zürefa: Zarafa adında ki film Animasyon türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde François-xavier Demaison, Max Renaudin Pratt, Simon Abkarian gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden 6.2/10 gibi bir puan almıştır. 2012 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini Jean-Christophe Lie, Rémi Bezançon yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse Yaşlı ve bilgili bir adam etrafındaki çocuklara ilginç ve heyecanlı bir hikaye anlatmaya başlar. Bir zürafa ile çok yakın arkadaş olan 10 yaşındaki bir çocuk, geçmişte annesini kaybetmiş olan bu zürafayla iyi bir dostluk kurmuştur. Çöl prensi olan Hasan, Paşanın emriyle zürafayı Fransaya götürmek zorundadır. Maki bu duruma çok üzülmüş, ancak pes etmemiştir. Zürafayı Fransaya değilde evine götürmeye kararlıdır.


Sevimli Zürefa: Zarafa full izle,Sevimli Zürefa: Zarafa filmini izle,Sevimli Zürefa: Zarafa türkçe dublaj izle.. Sevimli Zürefa: Zarafa filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: Sevimli Zürefa: Zarafa


film izle


 


Sevimli Zürefa: Zarafa 6.2/10 direk izle , Sevimli Zürefa: Zarafa 6.2/10 filmini izle , Sevimli Zürefa: Zarafa 6.2/10 full izle , Sevimli Zürefa: Zarafa 6.2/10 hd izle , Sevimli Zürefa: Zarafa 6.2/10 seyret , Sevimli Zürefa: Zarafa 6.2/10 tek parça izle , Sevimli Zürefa: Zarafa 6.2/10 türkçe dublaj izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder