27 Temmuz 2013 Cumartesi

Cesur – Brave türkçe dublaj 720p full izle


cesur-brave


Genç ve oldukça yetenekli bir kızın annesi kraliçe elanor ve babası kral Fergus'a büyüdüğünü kanıtlamaya çalışacakdır.Bir gün babasının düzenlediği etkinklere tepkisini gösteren kızın gelenekleri bozması üzerine yaşanan macera dolu anlar anlatılmaktadır.
Cesur brave adlı filmi kesintisiz bir şekilde tek parça hd kalitede yukarıdaki linklerden izleyebilirsiniz.Herkese iyi seyirler..
online film izleme sitemize herzaman bekleriz..


Birazdan izleyeceğiniz


Cesur – Brave türkçe dublaj 720p full izle adında ki film Animasyon türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Kelly Macdonald, Billy Connolly, Emma Thompson gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden 7.2 gibi bir puan almıştır. 2012 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini Mark Andrews yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse


Cesur – Brave türkçe dublaj 720p full izle full izle,Cesur – Brave türkçe dublaj 720p full izle filmini izle,Cesur – Brave türkçe dublaj 720p full izle türkçe dublaj izle.. Cesur – Brave türkçe dublaj 720p full izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: Cesur – Brave türkçe dublaj 720p full izle


online film izle


 


Animasyon izle , Cesur 720p izle , Cesur direk izle , Cesur filmini izle , Cesur full izle , Cesur hd izle , Cesur izle , Cesur kesintisiz izle , Cesur tek part izle , Cesur türkçe dublaj izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder