30 Temmuz 2013 Salı

Truva türkçe dublaj izle


truva


Sparta kraliçesi olan helen ile Truvanın yakışıklı prensi Paris( Brad pitt)'in aşkının neden olacağı çok büyük bi savaşı anlatmaktadır.Heleni kocasının elinden alan paris'in yaptığını kabullenmeyerek savaş başlatacaktır.Truva adlı filmi kesintisiz bir şekilde tek parça hd kalitede yukarıdaki linklerden izleyebilirsiniz.Herkese iyi seyirler..online film izleme sitemize herzaman bekleriz..


Birazdan izleyeceğiniz


Truva türkçe dublaj izle adında ki film Macera , Savaş türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Julian Glover, Brad Pitt, Eric Bana gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden 7,1 gibi bir puan almıştır. 2004 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini Wolfgang Petersen yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse


Truva türkçe dublaj izle full izle,Truva türkçe dublaj izle filmini izle,Truva türkçe dublaj izle türkçe dublaj izle.. Truva türkçe dublaj izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: Truva türkçe dublaj izle


online film izle


 


truva direk izle , truva full hd izle , truva izle , truva tek part izle , truva türkçe dublaj izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder