15 Temmuz 2013 Pazartesi

Kod Adı: Olympus izle


kod-adi-olympus-izle.jpg



Birazdan izleyeceğiniz


Kod Adı: Olympus izle adında ki film Aksiyon , Gerilim , Macera türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Aaron Eckhart, Gerard Butler, Morgan Freeman gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden 6.8/10 gibi bir puan almıştır. 2013 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini Antoine Fuqua yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse Mükemmel oyuncu kadrosuyla aksiyona ve gerilime hazır mısınız ? Deneyimli bir terorist tarafından Beyaz Saray ele geçirilir ve Başkan kaçırılır. Mike Banning (Gerard Butler) eski başkan korumalarındandır ve binanın içinde kapana kısılmıştır. Güvenlik güçleri karşılık vermek amaçlı bir araya gelince, Beyaz Saray’ı geri almak, Başkan’ı kurmarmak ve büyük bir faciayı önlemek için eski başkanın korumasına güvenmek zorundadır..


Kod Adı: Olympus izle full izle,Kod Adı: Olympus izle filmini izle,Kod Adı: Olympus izle türkçe dublaj izle.. Kod Adı: Olympus izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: Kod Adı: Olympus izle


online film izle


 


Kod Adı: Olympus direk izle , Kod Adı: Olympus filmini izle , Kod Adı: Olympus full izle , Kod Adı: Olympus hd izle , Kod Adı: Olympus seyret , Kod Adı: Olympus tek parça izle , Kod Adı: Olympus türkçe dublaj izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder