16 Temmuz 2013 Salı

İnce Buz izle


ince-buz-izle.jpg



Birazdan izleyeceğiniz


İnce Buz izle adında ki film Komedi türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Alan Arkin, Greg Kinnear, Lea Thompson gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden 6.1/10 gibi bir puan almıştır. 2011 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini Jill Sprecher yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse Bir adamın iflasın eşine gelmesi ve bu durumdan kurtulmak için çabalamasını anlatan bir film. Mickey Prohaska ismindeki adam borç batağına saplanmıştır. Artık batmış bir sigorta temsilcisidir ve bu borçlardan kurtulmak hiçte kolay değildir. Mickey’in tek isteği eski karısı ile yeniden barışıp, Wisconsin’den kurtulmaktır. Telefonda görüşmeler yaparak yeni bir müşteri arayışına girer. Gorvy adında ki şehirden uzaktaki çiftliğinde yaşayan bir çiftçi sigorta yaptırmak ister. Televizyonunu sigortalamak isteyen çiftçiyi dolandırmak hiçte zor olmasa gerek. Mickey adamı dolandırmaya karar verir, bu onun için çocuk oyuncağı olacağa benziyor, ancak bu çiftçi çok çetincevizdir. Mickey’in başı artık fena derde girmiştir.


İnce Buz izle full izle,İnce Buz izle filmini izle,İnce Buz izle türkçe dublaj izle.. İnce Buz izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: İnce Buz izle


online film izle


 


İnce Buz direk izle , İnce Buz filmini izle , İnce Buz full izle , İnce Buz hd izle , İnce Buz seyret , İnce Buz tek parça izle , İnce Buz türkçe dublaj izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder