4 Ekim 2013 Cuma

The vampire diares 5.sezon 1.bölüm izle


vampir


The Vampire Diaries (Vampir Günlükleri) L. J. Smith.’in aynı isimli kitap serisinden, “Dawson’s Creek dizisinin de yazarlarından olan Kevin Williamson ve gösterimden kaldırılan Kyle XY dizisinin yazarlarından olan Julie Plec tarafından uyarlanan televizyon dizisidir. Projenin uygulayıcı yapımcıları ise The CW’nin bir diğer dizisi Gossip Girl’ün de uygulayıcı yapımcılarından Leslie Morgenstein ve Boby Levy’dir. Dizinin pilot bölümünü daha önce True Blood, Dexter, Veronica Mars, Cold Case gibi dizilerde de yönetmenlik yapmış olan Marcos Siega çekmiştir”. Dizinin ilk bölümü 10 Eylül, 2009 [ tarihinde, ikinci sezonun son bölümü de 12 Mayıs, 2011 tarihinde Th CW Television Network kanalında yayınlanmıştır.[1] Ama esas işlenen konu, hikayenin baş kahramanı Elena Gilbert (Nina Dobrev), karanlık geçmişlere sahip Stefan ve Damon arasında yaşanan aşk üçgenidir. Kasabanın gizemli geçmişi çözülmeye başladıkça Elena’nın hain görsel ikizi Katherine de hem kasabadan hem Stefan, Damon ve Elena’dan intikam almak amacıyla olaya dahil olur.

Dizinin pilot bölümü kanalın kurulduğu 2006 yılından beri en fazla izlenen pilot bölüm olmuştur. İlk sezon ortalama 3.60 milyon izleyici tarafından takip edilmiştir. Dizi başlarda ortalama bir izlenme payına sahipken, eleştirmenlerin de kabul ettiği gibi sezonun ortalarına doğru izlenme payı artmıştır ve ikinci sezonun ilk bölümü genellikle çok iyi eleştiriler almıştır. Dizi, birçok ödüle aday gösterilmiş, 2010-2011 yıllarında düzenlenen Teen Choice Awards’da toplam on iki ödül kazanmıştır.Dizinin dördüncü sezonunun ilk bölümü 11 Ekim 2012′de yayınlanmıştır.


Birazdan izleyeceğiniz


The vampire diares 5.sezon 1.bölüm izle adında ki film YABANCI DİZİLER türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Nina Dobrev,Paul Wesley,Ian Somerhalder,Steven R. McQueen,Sara Canning,Katerina Graham,Candice Accola Zach Roerig,Kayla Ewell,Michael Trevino,Matt Davis,Joseph Morgan,Claire Holt,Daniel Gilli gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden 8.0 gibi bir puan almıştır. 2013 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini Marcos Siega yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse


The vampire diares 5.sezon 1.bölüm izle full izle,The vampire diares 5.sezon 1.bölüm izle filmini izle,The vampire diares 5.sezon 1.bölüm izle türkçe dublaj izle.. The vampire diares 5.sezon 1.bölüm izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: The vampire diares 5.sezon 1.bölüm izle


online film izle


 


The Vampire Diaries 5.sezon 1.bölüm full hd izle , The Vampire Diaries 5.sezon 1.bölüm izle , The Vampire Diaries 5.sezon 1.bölüm tek part izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder