3 Ekim 2013 Perşembe

Oyuncu gamer türkçe dublaj izle


oyuncugamer


Oyuncu adlı filmi kesintisiz bir şekilde tek parça hd kalitede yukarıdaki linklerden izleyebilirsiniz.Herkese iyi seyirler..
oyuncu türkçe dublaj izleme sitemize herzaman bekleriz..Halkla mesafeli bir hayat tarzı yaşayan milyarder Ken Castle şimdiye kadar yapılanlar arasında en çok tartışma yaratmış olan oyun biçimini yaratmıştır: Slayers. Bu oyun milyonlara en derindeki arzularını ve fantezilerini dışavurma imkanı verecektir. İnsanın içindeki hırsı, kötülüğü ve nefreti tüm dünyanın gözü önünde sergileyebilme imkanı sağlayan ve olağanüstü popüler bir hale gelen çok-oyunculu bir online oyundur. Fakat oyun yeni ve korkunç bir boyut kazanmak üzeredir. İnsanlar insanları oynayacaktır. Bu geniş ölçekli online oyunun merkezindeki 1 numaralı oyuncu ise Slayers’ın yıldız ve kült kahramanı Kable’dır. Fakat Kable kendi başına değildir. Rock yıldızı statüsündeki genç oyuncu Simon, Kable’ı kontrol etmekte ve her engele meydan okuyarak onu her hafta zaferden zafere koşturmaktadır. Ailesinden alınıp hapsedilen ve kendi iradesi dışında savaşmaya zorlanan günümüz gladyatörü, oyundan kaçabilmek için hayatta kalmak zorundadır. Kendi özgür iradesini ve kimliğini geri kazanması ve karısını, ailesini ve insanlığı Castle’ın acımasız teknoloji spiralleri daha da kontrolden çıkmadan önce kurtarması gerekmektedir.


Birazdan izleyeceğiniz


Oyuncu gamer türkçe dublaj izle adında ki film Aksiyon , Bilim Kurgu türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Gerard Butler , Logan Lerman , Michael C. Hall , Milo Ventimiglia , Aaron Yoo gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden 5.7 gibi bir puan almıştır. 2009 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini Mark Neveldine, Brian Taylor yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse


Oyuncu gamer türkçe dublaj izle full izle,Oyuncu gamer türkçe dublaj izle filmini izle,Oyuncu gamer türkçe dublaj izle türkçe dublaj izle.. Oyuncu gamer türkçe dublaj izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: Oyuncu gamer türkçe dublaj izle


online film izle


 


gamer türkçe dublaj izle , oyuncu 720p izle , oyuncu filmini izle , oyuncu full hd izle , oyuncu izle , oyuncu türkçe dublaj izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder