3 Ekim 2013 Perşembe

Ayı teddy türkçe dublaj full hd izle


ayiteddy


Family Guy’ın yaratıcısı Seth Macfarlane, sınırları zorlayan mizah anlayışını hem yazdığı hem yönettiği hem de seslendirdiği AYI TEDDY (TED) ile beyazperdeye getiriyor. Bu canlı-aksiyon animasyon komedide John Bennet (Mark Wahlberg) isimli bir yetişkinin çocukluk dileği sonucu canlanan ve sürekli el üstünde tutulan yaramaz oyuncak ayısıyla olan hikayesi anlatılıyor.


Birazdan izleyeceğiniz


Ayı teddy türkçe dublaj full hd izle adında ki film Fantastik , Komedi türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Mark Wahlberg , Mila Kunis , Giovanni Ribisi , Jessica Stroup , Patrick Stewart gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden 7.1 gibi bir puan almıştır. 2012 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini Seth Macfarlane yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse


Ayı teddy türkçe dublaj full hd izle full izle,Ayı teddy türkçe dublaj full hd izle filmini izle,Ayı teddy türkçe dublaj full hd izle türkçe dublaj izle.. Ayı teddy türkçe dublaj full hd izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: Ayı teddy türkçe dublaj full hd izle


online film izle


 


Ayı teddy 720p izle , Ayı teddy filmini izle , Ayı teddy full hd izle , Ayı teddy izle , Ayı teddy türkçe dublaj izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder